Майстер шеф на кухні- хлібопічки Panasonic SD - 256WTS, SD - 257WTS, SD - 2501WTS, SD - 2500WTS, SD - ZB2502BTS.
Всі моделі оснащені квадратно-вертикальною формою для випікання з однією лопаткою.
Форма отримала нове покриття - алмазно-фтористе, яке є надміцним і захищає від ушкоджень.
Хлібопічка Panasonic SD - 256WTS, Panasonic SD - 257WTS зняті з виробництва.
Хлібопічка Panasonic SD - 2500WTS є вдосконаленою моделлю хлібопічки Panasonic SD - 256WTS.
Хлібопічка Panasonic SD - 2501WTS є вдосконаленою моделлю хлібопічки Panasonic SD - 257WTS.
Новий модельний ряд Panasonic SD - 2501WTS.SD - 2500WTS.SD - ZB2502BTS.має усі переваги попередніх моделей
Новий сучасний і стильний дизайн, новий корпус стійкіший до подряпин і ушкоджень.
Панель управління оснащена великим дисплеєм і розташована під зручним кутом для забезпечення простоти експлуатації.
ДИСПЕНСЕРИ ХЛІБОПІЧОК
Panasonic SD-ZB2502 Panasonic SD-257 Panasonic SD-2501
Кнопка "Меню" - вибирається необхідна програма.
"Розмір" - можна вибрати розмір буханця M, L, XL
На деяких програмах є тільки розмір М.
"Колір скоринки" - можливо вибрати світлу, середню і темну. Вибір кольору на деяких програмах відсутній.
"Таймер" - дозволяє відкласти випічку на необхідний час.
Вказує час закінчення, а не початку програми.
"Старт" - кнопка запуску програми.
"Стоп" - кнопка закінчення програми.
На дисплеї відображається час закінчення програми і хід виконання, тобто те, що хлебопічка робить в даний момент. Основні етапи програми :
1. Вистоювання - потрібний для вирівнювання температури продуктів і відповідно кращого замісу інгредієнтів. Для визначення тривалості використовується спеціальний датчик. Займає залежно від програми від півгодини до двох годин.
2. Заміс - безпосередньо заміс тіста. Завдяки лопатці і спеціальній конструкції відра хлебопечь добре вимішує тісто. Тэн починає підігрівати повітря. За часом де те 15-30 хвилин.
3. Під'їм - після замісу дріжджі починають активно працювати, і тісто починає підходити. Тэн продовжує підігрівати повітря і створює необхідну температуру. Займає від години до двох.
4. Випічка - після підйому тіста починається випічка хліба. Під час випічки не бажано відкривати хлебопічку.
В комплекті хлібопічки йде дві лопатки(SD - 257, SD - 2501, SD - ZB2502) основна і для замісу тіста для житнього хліба. Лопатка легко одягається на вал у формі для випічки. Люфт є, але це нормально і так було задумано спочатку і абсолютно не заважає тісту перемішуватися.
Після приготування хліба можливі два варіанти. Лопатка залишається на валу або витягується з відра разом з хлібом. Точної статистики немає, але частіше лопатка залишається в житньому хлібі.
На практиці при замісі тіста частина його потрапляє в проміжок посадочного місця лопатки і вже під час випічки припікає лопатку до валу.
Після того, як хліб випікся якщо лопатка залишається в хлібі. 1.Не забути витягнути лопатку перед нарізуванням хліба
2.Дати хлібу охолонути і легко дістати її(не виколупувати ножем або іншими гострими предметами) - хтось дістає руками, а хтось пристосовує дерев'яні або пластикові предмети.
Якщо лопатка залишилася на валу, після того, як хліб вже на столі-налити на якийсь час у форму води після чого лопатка легко знімається і є можливість очистити вал від залишків(тіста, що запеклося ) тим самим уникнути можливих перекосів лопатки при подальшій випічці і тим самим ушкоджень покриття форми.