На виставці IFA 2018 компанія Panasonic анонсувала новинку-хлебопічку Panasonic Croustina ZP2000.
Хлебопіч SD - ZP2000 дозволяє випікати хліб з скоринкою.
Головне, що відрізняє Panasonic SD - ZP2000 від інших хлебопічок - можливість отримання щільної хрусткої скориночки.
У цій моделі компанія панасоник використала нові технології для створення хрусткої скориночки
Вдосконалена конструкція хлебопічі забезпечує при випічці, відображення і концентрацію тепла від внутрішньої
дзеркальній поверхні, створюючи при цьому ідеальні умови для випікання.
Випічка продукту відбувається як в дров'яній печі, в результаті отримуємо красиву хрустку скориночку.
Два датчики контролюють температуру хлебопічі, а програма контролює час ферментації. Результат - ідеальна випічка.
Інтелектуальна технологія змінює метод замісу відповідно до бажаного типу хліба, що дозволяє ефективно замішувати тісто, щоб створити його жорсткішим, що ідеально підходить для хліба з твердою кірочкою.
Panasonic Croustina SD - ZP2000- хлебопіч виконана в чорному кольорі з оригінальним дизайном з плоскою верхньою панеллю.
Новинка Panasonic отримала 18 програм, що дозволяють випікати різні види хліба, торти, піцу, готувати джем і багато що інше.
Характеристики хлебопечка Panasonic SD - ZP2000
Розмір форми для випічки хліба(прибл. мм)
- ширина 162.8
- висота ) 156
- глибина 202.8
Покриття форми для випічки хліба Керамічне
Лопатка для замісу тіста c унікальним покриттям, розробленому для хлебопічі Panasonic ZP2000
Покриття замішуючої лопатки Керамічне
Екран ЖК-екран(без підсвічування)
Мова інтерфейсу панелі управління Тільки значки/піктограми
Мова інтерфейсу меню вказана на корпусі Англійський
Диспенсер для дріжджів Немає
Диспенсер для родзинок і горіхів Немає
Таймер Так(макс. 13 ч)
Вибір розміру буханця 2 розміри(тільки для Основного хліба)
Вибір кольору скоринки Світла, Середня(Основний, Основний швидкий, Основний з добавками, Основний з добавками швидкий, Бріош)
Варіанти замісу "З добавками"(Основний, Цельнозерновой, Дієтичний)
Варіанти замісу "З начинкою"(Основний)
Програми 18
Список меню
Випічка з хрусткою скориночкою: Основний хрусткий, Основний з добавками хрусткий, Основний з начинкою, Цельнозерновой / Житній хліб, Цельнозерновой з добавками, Дієтичний, Дієтичний з добавками
Випічка c ніжною скоринкою: Основний, Основний швидкий, Основний з добавками, Основний з добавками швидкий, Бріош, Кекс
Випічка без глютену: Хліб без глютену, Кекс без глютену
Інше: Тісто для хліба, Тісто для піци, Варення / Джем
розмір хліба [основний]
шир. - выс.- глуб. 150-110-190мм.(прибл.)
Розмір
ширина(прибл. мм) 273
висота(прибл. мм) 340
глибина(прибл. мм) 404
Маса(кг) 7
Колір -буква K в назві ZP2000