Важко сьогодні знайти людину, яка не скуштувала справжній смачний український борщ.
Рецептів багато, як за способом приготування, так і по використовуваних продуктах. Методом проб і помилок ми знаходимо один той єдиний
і неповторний, який сподобався і буде використовуватися. Ще один рецепт у вашу колекцію. Рецепт справжнього українського борщу.
ІНГРЕДІЄНТИ:(1порція в гр.)
Бурак 60
Капуста свіжа 80
Картопля 100
Морква 20
Петрушка 8
Лук ріпчастий 15
Часник 1,5
Томат-пюре 20
Мука 3
Шпик 5
Сало свиняче 10
Цукор 5
Оцет 3% -ный 5
Перець болгарський 10
Сметана 15
Спеції
Зелень.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
Бурак нарізувати соломкою, додати сіль, оцет, жир, цукор і тушкувати до готовності.
Моркву і петрушку, нашатковані соломкою, лук, нарізаний часточками, спассерувати з жиром. В бульйон покласти нарізану часточками картоплю, нашатковану капусту і варити 10-15 хвилин, потім додати тушковані і пасерованіі овочі, болгарський перець, спеції і варити до готовності. Готовий борщ заправити перед поданням часником, розтертим із зеленню і шпиком. При насипанні в тарілку з борщем додати сметану і посипати зеленню.