СОЛЯНКА В мультиварці.
ІНГРЕДІЄНТИ:
. 2 солоні огірки
. 150 г копченої ковбаси,
. 150 г будь-якої іншої копченини,
. 1 морквина, . 2 цибулини,
. 1 лавровий лист,
. 2 ст. л. томатної пасти,
. 1 ст. л. рослинної олії,
. 1 ч. л. вершкового масла,
. 3 перці горошком,
. чорний перець і сіль за смаком,
. 3-4 картоплини,
. вода.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
1. Ковбасу нарізувати кубиками і викласти в мультиварку.
Обсмажуємо на режимі "Випічка" 20 хв.
2. Картоплю почистити. Копченину і картоплю нарізувати кубиками.
3. Налити до половини чаші окріп, додати копченину, картоплю, перець горошком і лавровий лист.
Включаємо режим "тушкування" 30 хв.
4. Цибулю і моркву почистити.
5. Цибулю і солоні огірки нарізувати кубиками, моркву натерти на великій терці.
6. На шковороду покласти вершкове масло і влити оливкове. Нагрівати.
7. Викласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору, потім додати моркву і пасерувати 5-10 хв.
8. Додати до овочів томат, закрити сковороду кришкою і тушкувати 15 хв. В кінці додати чорний перець.
9. Огірки покласти в чашу, залити 2-3 ст. л. розсолу.
Включаємо режим "Варіння на пару" 10 хв.
10. Після виключення мультиварки солянку посолити, додати зажарку з томатом і огірки.
11. Подавати з маслинами, каперсами, сметаною і скибочкою лимона.