КУЛЬКИ РИБНІ В ЛИСТКОВОМУ ТІСТІ
ІНГРЕДІЄНТИ:
Листкове тісто-450 г
Рибне філе(тріска, судак, хек) 400 г
Яєчний жовток для змащування
Цибулина
Сіль
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ :
Рибне філе пропустити через м'ясорубку разом з цибулею(поперчити, посолити за смаком).
З отриманого фаршу сформувати кульки(розміром з тенісний м'ячик).
Лист листкового тіста розморозити, нарізувати на смужки шириною приблизно 1 см Кожну кульку
обернути смужками тесту.Фантазуємо намагаючись приховати фарш всередині тіста(так намотують нитки на клубок). Десь 2 смужки на 1 кульку.
Готові кульки - змастити яєчним жовтком і викладаємо на деко.
Запікаємо в духовці при 200 °С на 25-30 хв.