NEW-нове внутрішнє вугільне покриття BINCHO.
Застосовується для поліпшення питних властивостей води.
Різноманітність страв, простота готування, універсальність,
безпеку і чистота на кухні-це все нова модель
мультиварка panasonic sr-tmh 181htw.
Стильний колір-перламутровий металік
Мікропроцесорне управління.
Сучасне нове вугільне покриття BINCHO.
Сенсорне приготування
Приготування з установкою часу готування
Збереження страви підігрітою до 12 годин
Таймер відстрочки до 13 годин
Контейнер-пароварка в комплекті
Каструля з антипригарним покриттям
Інструкція в комплекті.
Модель: SR-TMH181
Виробник: Panasonic
Країна постачальник: Таїланд.
Характеристики.Опис мультиварки Panasonic sr - tmh181htw.
Інтуїтивно зрозуміла панель управління мультиварки
Для зручності експлуатації автоматичні режими приготування.
Завдяки японським технологіям, унікальні особливості мультиварки panasonic це завжди впевненість в якості і результаті приготування.
Увігнута форма кришки запобігає попаданню крапель на страву-кришка нагрівається і краплі конденсату, що стікають з боків, випаровуються, а залишки стікають в спеціальний вологосбірник. При цьому страва залишається пишною і смачною, без зайвої вогкості.
Запатентований паровий клапан, завдяки якому випуск і циркуляція пари контролюється, забезпечуючи рівномірне приготування і попереджаючи викид киплячої рідини.
Рецепт мультиварки Panasonic sr - tmh181.Сирна запіканка "ЗЕБРА"
Ингредиенты:
500 гр. творогу 5%
2/3 стакана фруктози
1/2 стакани манної крупи
1 стакан кефіру 1%
5 яєць
1 ч.л. розпушувача
1 пакетик ванільного цукру
2 столові ложки какао.
Приготування:
1.Манну крупу залити кефіром і залишити набухати;
2.Дуже обережно відокремити білки яєць від жовтків;
3.Блендером змішати: сир, жовтки, манно-кефірну суміш, розпушувач, ванільний цукор;
4. Белкі збити з цукром до утворення піків;
5. Ввести в сирну суміш спочатку 1/3 білків, акуратно перемішати і потім додати решту білків;
6. Разділіть отримане тісто на 2 частини;
7. В одну з частин додати какао, обережно перемішати;
8. Кастрюлю змастити і в центр викласти невелику частину темного тіста, потім в середину обережно викласти білого, так чередувати (темне- біле-чорне-біле і т.д);
9. Я заздалегідь вирішила, що прикрашати зверху нічим не буду, тому провела ножем обережно зачіпаючи тільки верхній шар (малюнок) від краю каструлі до середини смужки, ось вийшла така «квіточка».
10. Потім акуратно, щоб тісто не перемішалося, ставимо в мультиварку;
11. Режим «Випічка» на 40 хвилин, залишити на режимі "підігрів" - 50 хвилин (кришку не відкривати ні під час приготування, ні в режимі «підігрів»);
12. Вийти з режиму "підігрів" і залишити на 10 хвилин (кришка закрита);
13. Кришку можна відкривати і остуджувати. Якщо відкрити раніше, то запіканка осяде і не буде такою повітряною. Смачного.!!!!!!!!!
Змінна чаша 4.5л Пароварка контейнер для мультиварки.
Будь ласка, уважно ознайомтеся з інструкцією до мультиварки Panasonic, щоб використання приладу було правильним і безпечним.
Схожі моделі:
Мультиварка panasonic SR-TML500
Мультиварка panasonic SR-TMS520
Характеристики і комплектація мультиварки Panasonic можуть бути змінені фірмою-виробником без попереднього повідомлення.Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятися від реального.